Primary links

MENU

Filter op

De basisprincipes van de verkeerskunde - Lesdag 1: Inleiding tot de verkeerskunde

Op deze pagina kunt u apart  inschrijven voor lesdag 1 van onze vierdaagse cursus De basisprincipes van de verkeerskunde die plaatsvindt op woensdag 28 maart 2018 met als thema inleiding tot de verkeerskunde.

Programma

Lesdag 1: inleiding tot de verkeerskunde

Woensdag 28 maart 2018 - VAC Antwerpen

  • begripsbepalingen en invalshoeken
  • het verkeerskundig werkveld en instrumentarium
  • verkeerskundig beleid
  • bezoek aan het Vlaams Verkeerscentrum

Doelgroep

Voor personen die nieuw zijn in de mobiliteitswereld en voor zij die hun basiskennis willen actualiseren.

Organisatie

Dagvoorzitter Prof. Dr. Tom Brijs (IMOB/ba-ma verkeerskunde – Universiteit Hasselt) stelde het programma samen en brengt zelf de eerst drie onderwerpen.  In de namiddag neemt Peter Bruyninckx ons op sleeptouw door het Vlaams Verkeerscentrum.  

Meer info

Karen Foubert
Projectverantwoordelijke vorming professionals
015 63 14 00
karen.foubert@vsv.be

Wachtlijst
OPGELET!
Dit evenement is volzet. U kunt zich wel nog inschrijven op de wachtlijst. Wij nemen contact met u op zodra er plaatsen vrijkomen.

Getuigschrift

Enkel als je de volledige opleiding volgt, kunnen we je een getuigschrift bezorgen. Op dat getuigschrift staan het onderwerp en het aantal vormingsuren vermeld.

Annulering

Tot één week voor aanvang van het initiatief kun je je inschrijving gratis annuleren. Annuleren kan enkel schriftelijk (brief of e-mail). Als je later annuleert of niet aanwezig bent, moet je wel het volledige inschrijvingsgeld betalen. Bij een gratis initiatief rekenen we in dat geval een administratieve kost van 25 euro aan. Dat bedrag gaat integraal naar het revalidatiecentrum Pulderbos, waar onder meer jonge verkeersslachtoffers begeleid worden. Indien wij het initiatief om bepaalde redenen annuleren, brengen we je ten laatste drie werkdagen vooraf op de hoogte. In dat geval hoef je uiteraard geen inschrijvingsgeld of administratieve kost betalen.

Betaling

Als je inschrijft voor een betalend initiatief, bezorgen we je na afloop een factuur. Je betaalt het inschrijvingsgeld na ontvangst van de factuur.

De basisprincipes van de verkeerskunde - Lesdag 1: Inleiding tot de verkeerskunde
Wachtlijst
OPGELET!
Dit evenement is volzet. U kunt zich wel nog inschrijven op de wachtlijst. Wij nemen contact met u op zodra er plaatsen vrijkomen.

Datum en locatie

Prijs

100,00 euro

Prijs tot en met

14/03/18
75,00 euro