Primary links

MENU

Filter op

Eenvoudig aan de slag met aanvullende reglementen

Voor elke nieuwe gebods- of verbodsmaatregel moet de lokale wegbeheerder een aanvullend reglement opstellen. Over de opmaak bestaan nog heel wat onduidelijkheden. Daarom willen we je tijdens deze cursus helpen met al je vragen rond de procedurele, vormelijke en inhoudelijke aspecten van deze voorschriften.

We bekijken wat het belang van aanvullende reglementen is en hoe je ze kan opmaken. Hierbij schenken we extra aandacht aan de regels rond de snelheidsnorm van 70 km/u buiten de bebouwde kom. Ten slotte gaan we in op de Interactieve Reglementen Generator (IRG) die de opmaak van aanvullende reglementen automatiseert en sterk vereenvoudigt.

Doelgroep

Mobiliteitsambtenaren van steden en gemeenten, medewerkers van lokale politiezones, informatie- en communicatieambtenaren. 

Organisatie

Deze opleiding kwam tot stand met de medewerking van Els De Reyt (Departement MOW). 

Meer info

Karen Foubert
Projectverantwoordelijke vorming professionals
015 63 14 00
karen.foubert@vsv.be

Getuigschrift

Enkel als je de volledige opleiding volgt, kunnen we je een getuigschrift bezorgen. Op dat getuigschrift staan het onderwerp en het aantal vormingsuren vermeld.

Annulering

Tot één week voor aanvang van het initiatief kun je je inschrijving gratis annuleren. Annuleren kan enkel schriftelijk (brief of e-mail). Als je later annuleert of niet aanwezig bent, moet je wel het volledige inschrijvingsgeld betalen. Bij een gratis initiatief rekenen we in dat geval een administratieve kost van 25 euro aan. Dat bedrag gaat integraal naar het revalidatiecentrum Pulderbos, waar onder meer jonge verkeersslachtoffers begeleid worden. Indien wij het initiatief om bepaalde redenen annuleren, brengen we je ten laatste drie werkdagen vooraf op de hoogte. In dat geval hoef je uiteraard geen inschrijvingsgeld of administratieve kost betalen.

Betaling

Als je inschrijft voor een betalend initiatief, bezorgen we je na afloop een factuur. Je betaalt het inschrijvingsgeld na ontvangst van de factuur.

Eenvoudig aan de slag met aanvullende reglementen

Datum en locatie

Prijs

75,00 euro

Prijs tot en met

21/08/18
50,00 euro