Primary links

MENU

Filter op

Infomoment Workshops Veilig Verkeer - goedgekeurd voor punt 2 en 3

Onze missie? Mensen slimmer maken op het vlak van verkeer en mobiliteit! Met het project Workshops Veilig Verkeer werken we het principe van levenslang leren concreet uit.

Sinds enkele jaren bieden we verenigingen een ruime keuze van interactieve workshops van 2 uur aan die worden gegeven door erkende rijlesgevers en vrijwilligers. Vanaf januari starten we met een opgefrist aanbod en een nieuwe workshop. Zo blijven we inzetten op de opfrissing van de verkeersregels en geven we tips voor veilig verkeersgedrag! 

De nieuwe workshop Veilig op een veilige fiets speelt in op het toenemende fietsgebruik in Vlaanderen en zet zoveel mogelijk fietsers veilig op weg. De andere workshops in het vernieuwde aanbod zijn: De verkeersquiz, De verkeersregels in uw buurt en Rij Vaardig.

Leerdoelstelling

Tijdens het infomoment bekijken we de evolutie en de stand van zaken van het project en stellen we de nieuwe workshop aan u voor.

Programma

  • Voorstelling, doelstelling en resultaten van het project
  • Voorstelling aanbod en samenwerking met rijscholen en rijlesgevers bij dit project
  • Voorstelling nieuwe workshop Veilig op een veilige fiets

Dagvoorzitter

Roel De Klerk, projectverantwoordelijke rijopleiding

Doelgroep

Het project Workshops Veilig Verkeer is de opvolger van Mobiplus. Hiervoor werken we samen met erkende rijscholen en gebrevetteerde rijlesgevers. 

Organisatie

Een aanvraag tot goedkeuring als bijscholing is ingediend bij de Vlaamse overheid.

Enkel indien u de volledige opleiding volgt, hebt u recht op een getuigschrift met daarop het onderwerp en aantal vormingsuren vermeld. De VSV bezorgt geen getuigschrift dat niet strookt met de werkelijkheid.

Meer info

Roel De Klerk

015 63 14 05

roel.deklerk@vsv.be

Datum en locatie

Prijs

Gratis

Prijs tot

24/11/17
Gratis