Primary links

MENU

Filter op

Maak kennis met het fietsklimaat in Bonheiden

Bonheiden toont aan dat een doorgedreven fietsbeleid ook op gemeentelijk niveau een sterke meerwaarde biedt. Met een ambitieus fietsbeleidsplan 2016 - 2020 en heel wat verbluffende realisaties, is deze gemeente zeker de moeite waard om er tonnen inspiratie op te doen.

We nodigen daarom alle deelnemers aan het Fietscongres uit om maandag 4 juni mee op excursie te gaan naar Bonheiden. Met de gedreven Guido Vaganée (burgemeester Bonheiden) en Raf Bogaerts (teamleider studie en mobiliteit) kan je rekenen op een fantastische namiddag om het Fietscongres al een dagje vroeger in te zetten zoals het hoort!

Deadline inschrijven

Inschrijven kan tot en met dinsdag 15 mei. Wacht niet te lang, want er zijn maar 30 plekjes voor deze fietsexcursie. Opgelet: deelnemers aan het Fietscongres krijgen voorrang voor deze excursie. 

Programma

  • 13.30 u - Fietstocht van congrescentrum Lamot (Mechelen) naar Bonheiden met fietsen van Mobit.
  • 14.10 u - Ontvangst op gemeentehuis door Guido Vaganée (burgemeester) en Raf Bogaerts (teamleider studie en mobiliteit)
  • 14.30 u - Presentatie van het mobiliteitsbeleid
  • 15.30 u - Fietsbezoek aan de fietsbeleid-highlights (fietsstraten, fietsscansysteem voor scholieren, ‘De Remblok’...) van Bonheiden
  • 17.00 u - Fietstocht naar Mechelen
  • 17.40 u - Aankomst aan congrescentrum Lamot
  • 18.00 u - Te voet naar De Foyer van't Arsenaal voor avondmaal en netwerken

Doelgroep

Deelnemers aan het Fietscongres die kennis willen maken het fietsbeleid van Bonheiden.

Organisatie

Deze fietsexcursie is een initiatief van Fietsberaad Vlaanderen in samenwerking met de VSV en de gemeente Bonheiden.
Voor de fietstocht maken we gebruik van Mobit-fietsen. 

Meer info

Wout Baert
Programma manager
Fietsberaad Vlaanderen
wout.baert@fietsberaad.be 02 211 55 04

Karen Foubert
Projectverantwoordelijke vorming professionals
karen.foubert@vsv.be
015 63 14 00

Getuigschrift

Enkel als je de volledige opleiding volgt, kunnen we je een getuigschrift bezorgen. Op dat getuigschrift staan het onderwerp en het aantal vormingsuren vermeld.

Annulering

Tot één week voor aanvang van het initiatief kun je je inschrijving gratis annuleren. Annuleren kan enkel schriftelijk (brief of e-mail). Als je later annuleert of niet aanwezig bent, moet je wel het volledige inschrijvingsgeld betalen. Bij een gratis initiatief rekenen we in dat geval een administratieve kost van 25 euro aan. Dat bedrag gaat integraal naar het revalidatiecentrum Pulderbos, waar onder meer jonge verkeersslachtoffers begeleid worden. Indien wij het initiatief om bepaalde redenen annuleren, brengen we je ten laatste drie werkdagen vooraf op de hoogte. In dat geval hoef je uiteraard geen inschrijvingsgeld of administratieve kost betalen.

Betaling

Als je inschrijft voor een betalend initiatief, bezorgen we je na afloop een factuur. Je betaalt het inschrijvingsgeld na ontvangst van de factuur.

Maak kennis met het fietsklimaat in Bonheiden

Datum en locatie

Prijs

75,00 euro

Prijs tot en met

15/05/18
75,00 euro