Primary links

MENU

Schrijf je vijfdeklassers in voor De Grote Verkeerstoets!

De vierde editie van De Grote Verkeerstoets voor het vijfde leerjaar vindt plaats op donderdag 23 mei 2013. Mis ze niet! Test je leerlingen met een gratis online toets waarin ze meerkeuzevragen beantwoorden aan de hand van digitale foto’s en filmpjes.

Als leerkracht of ouder krijg je door de toets een goed beeld van wat je kinderen al weten en kunnen om goed te functioneren in het dagelijkse verkeer. Ook wordt meteen duidelijk aan welke verkeersregels en vaardigheden je nog speciale aandacht moet besteden.

Op 23 mei 2013 kunnen de leerlingen van het vijfde leerjaar basisonderwijs individueel De Grote Verkeerstoets afleggen op een computer van de school. Het is niet noodzakelijk dat alle kinderen de test op hetzelfde moment afleggen, wél op dezelfde dag tijdens de schooluren.

Als je tijdig inschrijft voor De Grote Verkeerstoets heb je nog ruim de tijd om samen met de leerlingen de test goed voor te bereiden. Op www.verkeerstoets.be vind je alle uitleg over hoe je dit het best kunt aanpakken.
Na de test op 23 mei zien de kinderen onmiddellijk hun resultaat en krijgen ze feedback op de vragen. De leerkracht kan op de website de resultaten opvragen van de hele klas. Na het invullen van een evaluatie, kan de
leerkracht mooi ontworpen diploma’s voor de leerlingen afprinten.

 Inschrijven is verplicht en kan nog tot 30 april 2013 op www.verkeerstoets.be!