Primary links

MENU

VSV behaalt podiumplaats bij Overheidsorganisatie van het jaar

Bij de uitreiking van de prijs voor Overheidsorganisatie van het jaar greep de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) net naast de hoofdprijzen. De overkoepelende prijs ging naar de F.O.D. Financiën. In de categorie Regionale overheidsorganisatie van het jaar moest de VSV maar nipt de duimen leggen voor CHU UCL Namur, een netwerk van poliklinieken, rusthuizen en kinderopvangdiensten. 

Eddy Klynen, coördinator van de VSV, is bijzonder tevreden met de podiumplaats: ‘Het feit dat wij hier als relatief kleine organisatie (50 personeelsleden) in de finale staan tussen allemaal grote overheidsorganisaties met duizenden werknemers is op zich al een unieke prestatie. We hebben de afgelopen jaren bewezen dat je als organisatie niet groot hoeft te zijn om een groot rendement te hebben. Dat kan alleen door vooruit te blijven denken en door een team fantastische medewerkers’.   

De finaleplaats is in elk geval voor onszelf, onze vrijwilligers en alle mensen waarmee we samenwerken een mooie beloning. Het geeft nog wat extra energie om ook de volgende jaren mensen te overtuigen zich veilig en verstandig in het verkeer te begeven.