Primary links

MENU

Mobiliteitsacademie

Mobiliteitsacademie

Ook in 2018 hebben we weer heel wat opleidingen over verkeersveiligheid en duurzame mobiliteit voor u klaarstaan. Wil u zich verder specialiseren in de verkeerswereld of bent u nieuw en wil u uw basiskennis verruimen? Dan vindt u in het aanbod van de Mobiliteitsacademie zeker een cursus op maat.

Ontdek het opleidingsaanbod in de kalender op deze website.

Wist u dat al onze opleidingen ook binnen uw organisatie georganiseerd kunnen worden? Meer info en voorwaarden via mobiliteitsacademie@vsv.be.

Voor en door mobiliteitsprofessionals

Dankzij de samenwerking tussen de VSV, het IMOB en de inbreng van andere partners, worden onze cursussen altijd gegeven door specialisten met heel wat praktijkervaring.

Onze opleidingen richten zich naar mobiliteitsambtenaren, politie, diensten ruimtelijke ordening, leden van overlegcommissies, studiebureaus, onderzoekers, technische diensten, medewerkers van het openbaar vervoer, medewerkers van het Agentschap Wegen en Verkeer, wegbeheerders, mobilititeitsverantwoordelijken uit bedrijven en organisaties, rijlesgevers....

Politieopleidingen

Naast de opleidingen van de Mobiliteitsacademie hebben we nog enkele opleidingen ingepland in samenwerking met PIVO Vlaams-Brabant. Bekijk de kalender van het najaar 2018.

Kmo-portefeuille

Het Agentschap Ondernemen heeft de VSV erkend als publiek dienstverlener voor de kmo-portefeuille voor het domein Algemeen domein van de pijler Opleiding. Ons erkenningsnummer is DV.O105597. Info over de kmo-portefeuille

Dag van de Mobiliteitsprofessional 2018

Iedereen die in het academiejaar 2017-2018 deelnam aan een opleiding van de Mobiliteitsacademie kan gratis deelnemen aan de Dag van de Mobiliteitsprofessional.  De volgende editie vindt plaats op dinsdag 2 oktober 2018 in Genk.