Primary links

MENU

Coaching verkeersveiligheid voor gemeenten

Al meer dan 80 steden en gemeenten maakten van verkeersveiligheid een prioriteit door het SAVE-charter te ondertekenen. Wil je je als gemeente ook engageren om het SAVE-label te behalen via een kwalitatief verkeersveiligheidsbeleid op maat? Om je hierbij te helpen, bieden wij de 4-daagse Coaching Verkeersveiligheid voor Gemeenten aan.

In groepen van gelijkaardige gemeenten krijg je zicht op hoe je een kwalitatief verkeers(veiligheids)beleid kan uitwerken. We zorgen voor een goede afwisseling tussen advies op maat, terreinbezoeken en nuttige praktijkvoorbeelden van andere gemeenten. Bovendien kan je via dit traject de eerste stappen doorlopen om een SAVE-label te behalen. Gemeentebesturen uit provincie Antwerpen volgen nadien nog het ZERO-traject van Provincie Antwerpen waarna je het ZERO-label ontvangt.

Door wie?

Voor de organisatie van deze coaching werkt de VSV in 2018 nauw samen met Ouders van Verongelukte Kinderen vzw (OVK), studiebureau TRIDÉE en de provincie Antwerpen (in kader van het ZERO-label)

Prijs

Voor het volledige coachingtraject betaal je 950 euro. Gemeenten die meedoen in kader van het ZERO-traject nemen gratis deel.

Meer info?

Voor deze editie zitten we al aan het maximum aantal deelnemers. Wil je op de hoogte gehouden worden over de volgende editie? Contacteer dan:

Ine Herten
Projectverantwoordelijke vorming professionals
ine.herten@vsv.be 
015 69 79 01