Primary links

MENU

Filter op

Handboek voor de praktijklesgever bij het curriculum praktijkopleiding categorie B (ART5-0001)

Doelgroep: 

Rijlesgevers

Prijs

€20,00

Het curriculum praktijkopleiding categorie B stelden we al aan u voor in het verleden. Het is een oplijsting van de essentiële kennis, vaardigheden en gedragsaspecten die een leerling tijdens de praktijkopleiding moet verwerven om een goede en veilige bestuurder te worden en te blijven.

Speciaal voor de rijlesgevers hebben Federdrive, MOW en de VSV het curriculum verder uitgewerkt in een handboek, op maat van de rijlesgevers. Het curriculum wordt zo toepasbaar tijdens de praktijklessen. Het is een duidelijke basis voor elke rijschool en elke lesgever, met respect voor ieders eigenheid.

In het handboek voor de praktijklesgever maakt u uitgebreid kennis met de verschillende leerdoelen. Het handboek overloopt wat de leerling precies moet kunnen en hoe u dat het best kan aanleren met praktische oefeningen en vragen voor uw leerling. U kan de leerdoelen combineren tot een les op maat van uw leerling. De handige schema’s en foto’s in het handboek kan u gebruiken tijdens de praktijkles om bepaalde situaties verder te illustreren.

Bestel uw handboek tijdig! Levertermijn is 1 à 2 weken. 

De kortingscode voor Verkeersouders geldt niet voor dit handboek.

Opgelet: Je betaalt het praktijkboek pas achteraf via factuur.

Handboek voor de praktijklesgever