Primary links

MENU

Opleidingen Cevora

Samenwerking met Cevora

In 2012 is de VSV een samenwerking aangegaan met Cevora. Cevora is het opleidingscentrum verbonden aan het paritair comité 200, waar de rijscholen deel van uitmaken. In de toekomst zullen we met hen samenwerken voor de inhoudelijke uitwerking van opleidingen. Een aantal opleidingen die binnen de Mobiliteitsacademie georganiseerd worden, zullen ook als incompany opleiding aangeboden worden door Cevora, en omgekeerd.

Opleidingen

Als u uzelf of uw werknemers via Cevora inschrijft voor een opleiding, neemt u gratis deel (voorwaarde: paritair comité 218). We laten maximaal tien Cevora-deelnemers toe per opleiding.

De opleidingen die we samen met Cevora aanbieden:

Wilt u deze opleidingen voor een groep van minimaal acht deelnemers in company organiseren? Neem dan contact op met rijscholen@cevora.be.

Wist u bovendien dat u via Cevora een deel van het cursusgeld voor de opleidingen die u bij de VSV volgt, terugbetaald kunt krijgen? Hiervoor moet u een opleidingsplan indienen bij het Sociaal Fonds. En wist u dat de premies voor 45+ zelfs dubbel zo groot zijn?

 

In samenwerking met:

Cevora