Wat leer je?

Na deze opleiding kan je de meest actuele versie van de wegcode zelf terugvinden en uitleggen aan anderen. 

Programma

  1. Online platform
    Bij je inschrijving ontvang je een link naar het online leerplatform. Je kan hier de volledige inhoud van de cursus doornemen. De cursus is gestructureerd opgebouwd met voorbeelden en oefenvragen zodat je op een actieve manier kennis kan verwerven.
    Je hoeft de hele cursus niet in één keer door te nemen, je kan er ook voor kiezen hoofdstuk per hoofdstuk te werken, om dit beter in je agenda te laten passen.
    Je kan starten met de cursus zodra je de bevestiging van je inschrijving hebt ontvangen. Je kan best de inhoud doornemen vóór donderdag 27 januari 2022
  2. Livesessie met Q&A
    Op maandag 7 februari zal een live sessie plaatsvinden met Q&A. Deze live sessie zal digitaal verlopen. Je krijgt de link om toegang te krijgen tot deze sessie via mail toegestuurd één week voor de livesessie. De livesessie start om 14u. Erik Caelen zal de vragen die jullie stelden over de inhoud beantwoorden. We voorzien het einde van deze live sessie om 16u.

Voor wie?

Iedereen die op een professionele manier met verkeer bezig is en zijn kennis van het verkeersreglement wil opfrissen.

Partners

We werken samen met Erik Caelen (Brulocalis), verkeersexpert met tientallen jaren ervaring in verkeer, verkeersveiligheid, codes, regels en borden.

Algemene voorwaarden

Als je je voor deze opleiding inschrijft, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Contactpersoon

Karen Foubert 
015 63 14 00 
Karen.Foubert@vsv.be 

Datum
Locatie
Programma
Lesdag 1
Datum
07/02/22
14:00 - 16:00
Locatie
Online
Programma
Opfrissing van de wegcode