In samenwerking met onze partner EKO Motorwear kunnen we kwalitatieve fluovesten mét bedrukking aanbieden voor slechts 25 euro. 

Kenmerken

Merk: G&F
Materiaal: Textiel
Deze kwalitatieve fluovest heeft twee brede reflecterende stroken op de voor- en achterkant en is geschikt voor alle seizoenen. Het is een unisex model en dankzij de rekbare, zwarte zijkanten en onderkant sluit het fluovest mooi aan.

Maten

We bieden verschillende maten aan, van een small tot 6XL. Om de borstomvang te meten, meet je het punt waarop je borst het breedst is. Raadpleeg de maattabel 'Jackets'.

Retour en terugbetaling

Retourneervoorwaarden

Je kan een fluovest retourneren binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van je bestelling. Dat is mogelijk indien het fluovest ongedragen en in originele staat is, de verpakking intact is en alle toebehoren meegestuurd worden.

Het passen van het fluovest is uiteraard toegestaan. Labels en etiketten mogen niet verwijderd worden. Indien je het fluovest wil retourneren, zorg je ervoor dat je het fluovest niet vies maakt en in de originele staat en verpakking naar ons terugstuurt.

Mocht je de verzenddoos niet meer in je bezit hebben, dan kan je ook een andere doos gebruiken. 

Hoe stuur ik een artikel retour?

 1. Noteer op het meegeleverde retourformulier je gegevens en de reden waarom je het artikel wenst te retourneren.
 2. Leg het artikel en het retourformulier in de doos. De retourverzending wordt verzonden naar:
  VSV
  t.a.v. Wouter De Clercq
  Stationsstraat 110
  2800 Mechelen
 3. Geef de retourzending af bij een bpost-kantoor binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Een retourzending is op risico van de koper:
  • De VSV is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van geretourneerde producten.
  • De kosten van het retourneren zijn voor rekening van de koper.
 4. Na ontvangst van de retourzending controleert de VSV of het geretourneerde artikel aan de retourneervoorwaarden voldoet. Gebruikte of beschadigde artikelen worden niet retour genomen. 

Terugbetaling

Indien het geretourneerde artikel aan de retourneervoorwaarden voldoet, wordt het artikel zo snel mogelijk terugbetaald.

Artikel ruilen?

Je kan een fluovest ruilen door de te vervangen fluovest(en) te retourneren (Zie: Hoe stuur ik een artikel retour?) en de gewenste maat op het retourformulier te noteren.