Fietsers leven langer

Wist je dat gezonde fietsers gemiddeld een stuk langer leven? Dat wil zeggen dat je heel wat langer van je lief kan genieten en dat is een pluspunt, toch!

Top energiepeil

In de zetel hangen is leuk, maar niet als er nog een onafgewerkt takenlijstje door je hoofd spookt. Fietsers hebben een prima energiepeil. Dat kan al eens handig zijn in je relatie en je huishouden voor die klusje die je altijd liever tot morgen uitstelt. Stofzuigen, het gras afrijden of de afwas doen? Met een fietser aan je zijde, haal je dat tikkeltje extra energie in huis om die klussen vandaag nog te klaren. Want een fietser heeft een prima conditie en een hoger energiepeil. Een fietser, jouw perfecte partner.

 Handige harry

Als je wat vaker de fiets neemt, kom je onderweg wel eens iets tegen. Fietsers zijn dan meestal op zichzelf aangewezen en zijn niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken. Een lekke band, een ketting die eraf valt. Een ervaren fietser fixt die kleine herstelling snel zelf. Geen verrassing dus dat fietsers over het algemeen een stuk handiger zijn dan mensen die niet fietsen. Als je zelf twee linkerhanden hebt, dan is een handig lief een mooie aanvulling.

Hey, knapperd!

Fietsers bewegen meer en zien er over het algemeen vaak gezonder (en beter) uit. Dat mag gezegd worden! Het uiterlijk is lang niet alles, maar het is wel mooi meegenomen natuurlijk. Kijk nog maar eens om naar die mooie wapperende haardos die je daarnet voorbij fietste.