Samen naar veilig verkeer

Trakteer je werknemers of inwoners op een indrukwekkend verkeersveiligheidsbad dat hen nog lang zal bijblijven. Organiseer een Dag Veilig Verkeer. Met een tuimelwagen, VR-brillen en een heuse VR-mobiel komen we op locatie. Je deelnemers zullen deze ervaringen niet snel vergeten en worden gesensibiliseerd over:

- Het belang van de veiligheidsgordel
- De gevaren van de dode hoek
- De gevolgen van afleiding
Boek nu!

Sensibiliseer je werknemers of inwoners 

Dag Veilig Verkeer is een sensibiliserend aanbod voor werkgevers, gemeentebesturen, politiezones, verenigingen en andere organisaties. Jij, als organisator, kan bij ons een Dag Veilig Verkeer boeken om je doelgroep te sensibiliseren met drie onvergetelijke ervaringen.

Unieke technologische hoogstandjes die aantonen en overtuigen dat je eigen gedrag in het verkeer een grote impact heeft op je veiligheid

 

Een aanbod op maat

  • Stel zelf het programma voor je Dag Veilig Verkeer samen. Ga maximaal voor drie modules. Kom alles te weten over de inhoud van de modules.

  • Vorm vooraf groepen die alle modules doorlopen of laat je deelnemers vrij om een ervaring op te doen op een ‘open’ evenement.

  • Onze medewerkers komen ter plaatse met het materiaal én begeleiden de modules met de gepaste uitleg.

  • Check de beschikbaarheid en boek de modules voor Dag Veilig Verkeer in de kalender.

 

Twee formules

Vooraf samengestelde groepen

Je organiseert een Dag Veilig Verkeer voor groepen die je zelf samenstelt, bv. als werkgever voor al je werknemers. De groepen doorlopen alle modules via een doorschuifsysteem. Per dag kunnen minimaal 40 en maximaal 150 personen deelnemen.

Vrij te bezoeken evenement

Je kunt ook een Dag Veilig Verkeer organiseren als een open evenement. Dan bezoeken de deelnemers vrij een of meer belevingsmodules (bv. als gemeente voor je inwoners op de autoluwe zondag).

 

Prijzen

1 module 2 modules 3 modules
1 dag € 500 € 1.000 € 1.500
2 dagen

€ 1000

€ 2.000 € 3.000
3 dagen € 1.500 € 3.000 € 4.500
4 dagen € 2.000 € 4.000 € 6.000
5 dagen € 2.500 € 5.000 € 7.500
  • Non-profit: 60% korting.
  • Kleine en middelgrote ondernemingen: subsidie mogelijk via KMO-portefeuille.

 

Vragen?

Toch nog vragen over onze modules, de inhoud of de beschikbaarheid? Mail naar dagveiligverkeer@vsv.be of bel 015 44 65 53.

Of plan een online overleg met een van onze medewerkers als je nog vragen hebt.

Bekijk de kalender

Algemene en praktische voorwaarden

Wil je een Dag Veilig Verkeer boeken? Lees eerst de algemene en praktische voorwaarden. Er zijn een aantal belangrijke logistieke en organisatorische punten om de Dag Veilig Verkeer vlekkeloos te laten verlopen.