Mijn Ronde van Vlaanderen

Getrainde wielertoerist of grote fan van de luie zetel, iedereen kan een Ronde van Vlaanderen rijden.

70 keer naar de bakker, 62 keer om frietjes of 50 keer naar het station fietsen, is ook de Ronde van Vlaanderen rijden. Jouw ronde natuurlijk: op jouw tempo en in jouw buurt! Ook jij verdient een podiumplaats voor je wekelijkse portie fietsplezier. Want voor je het weet staan die 250 km van de Ronde gewoon op je eigen teller.

Ga net als Eddy Planckaert en Jesse Vandenbulcke de uitdaging aan. Korte rit? Fiets.
Persbericht

Korte rit? Fiets.

Snel, goedkoop en gezond

Naar de bakker, de sportclub, de bib of naar het werk? Neem voor korte afstanden gewoon de fiets! Met het lentezonnetje op je gezicht en een gezonde goesting in de benen worden deze korte ritjes des te aangenamer. 

Fietsen heeft bovendien een heleboel voordelen. Je bent sneller dan je denkt op je bestemming. Parkeren kan doorgaans voor de deur en gratis. Je dagelijkse portie beweging kan je meteen afvinken en je stresslevel vermindert zienderogen.

Eddy’s comeback in de Ronde van Vlaanderen

Wielerlegende Eddy Planckaert won in 1988 de Ronde van Vlaanderen. Vandaag – 34 jaar later – maakt hij een comeback. In zijn eigen buurt welteverstaan. Het resultaat kan je hier bekijken:

Jesse Vandenbulcke, ook kampioen van de korte ritten

Een naam als een klok in het wielrennen, Jesse Vandenbulcke. Maar wist je dat ze ook kampioen van de korte ritten is? Met de fiets naar de winkel, naar de sportclub of naar familie, ook jij kan jouw Ronde van Vlaanderen rijden: op jouw tempo en in jouw buurt. Jesse daagt je uit!