Aanwezigheidsattest

Enkel als je de volledige opleiding volgt, kunnen we je een getuigschrift bezorgen. Op dat getuigschrift staan het onderwerp, de leerdoelstellingen en het aantal vormingsuren vermeld.

Annulering

Tot één week voor aanvang van de opleiding kan je je inschrijving gratis annuleren. Annuleren kan enkel via e-mail. Als je later annuleert of niet aanwezig bent, moet je wel het volledige inschrijvingsgeld betalen. Bij een gratis opleiding rekenen we in dat geval een administratieve kost van 25 euro aan. Dat bedrag gaat integraal naar het revalidatiecentrum Pulderbos, waar onder meer jonge verkeersslachtoffers begeleid worden. Indien wij de opleiding om bepaalde redenen annuleren, brengen we je ten laatste drie werkdagen vooraf op de hoogte. In dat geval hoef je uiteraard geen inschrijvingsgeld of administratieve kost betalen.

Als je als rijlesgever lid bent van paritair comité 200 kan je via Cevora gratis deelnemen aan opleidingen die in samenwerking met Cevora georganiseerd worden. Als je in dat geval laattijdig annuleert of niet aanwezig bent, betaal je zelf het volledige inschrijvingsgeld.

Betaling

Als je inschrijft voor een betalende opleiding, bezorgen we je na afloop een factuur. Je betaalt het inschrijvingsgeld na ontvangst van de factuur.

Rijscholen en rijlesgevers die een opleiding volgen bij de VSV kunnen een beroep doen op de kmo-portefeuille in het kader van de ‘beroepsspecifieke competenties’. Een subsidieaanvraag van de kmo-portefeuille moet online en binnen de geldige termijn worden ingediend. Je doet dat bij voorkeur voor de start van de opleiding, maar het is mogelijk tot 14 kalenderdagen na de startdatum. Na die periode is subsidiëring helaas niet meer mogelijk.

Het registratienummer van de VSV is DV. O105597. Op vlaio.be lees je meer over de voorwaarden en procedure.

Als je als rijlesgever lid bent van paritair comité 200 kan je via Cevora gratis deelnemen aan opleidingen die in samenwerking met Cevora georganiseerd worden. In dat geval ontvang je van de VSV geen factuur.