Sensibiliseer je medewerkers over verkeersveiligheid met interactieve workshops op maat van de doelgroep, of analyseer het mobiliteitsbeleid in je organisatie met de hulp van de VSV. Zo help je je werknemers veilig op weg!

Van alle arbeidsongevallen gebeurt 11% in het verkeer. Toch zijn ze bijzonder risicovol: 35% van alle dodelijke arbeidsongelukken zijn verkeersongevallen.

Fedris, 2022

Investeren in verkeersveiligheid loont

Ongelukken met blijvende arbeidsongeschiktheid of met dodelijke afloop zijn zowel voor de werknemer en de omgeving, als voor de werkgever een harde noot om te kraken. Naast menselijk leed veroorzaken ze bovendien grote kosten en kunnen ze het bedrijfsimago schaden.

Het goede nieuws is dat je verkeersongevallen vaak kan vermijden. Een sterk preventiebeleid maakt een wereld van verschil. De VSV en de Vlaamse overheid reiken organisaties daarom oplossingen aan om de veiligheid in het verkeer aan te pakken.

Contact

Vragen over ons aanbod? Op zoek naar begeleiding? Een specifieke nood? Stuur ons een mail op bedrijven@vsv.be of contacteer ons via 015 64 10 84.

Ivo Van Aken
Beleidsmedewerker bedrijven
ivo.vanaken@vsv.be
Hannes Van Overloop
Projectverantwoordelijke verkeersveiligheid bedrijven
hannes.vanoverloop@vsv.be
Ruben Van Gelooven
Projectverantwoordelijke aanbod bedrijven
ruben.vangelooven@vsv.be

Enkele van onze samenwerkingen