Tijdens deze tweedaagse opleiding duiken we in het verkeersreglement en zetten daarbij de bril van de wegbeheerder op. Erik Caelen kent de wegcode van naaldje tot draadje en loodst je er doorheen. Je ontvangt het handboek ‘De Wegcode toegelicht’ waarmee je ook aan de slag gaat tijdens de opleiding. Er is tijd en ruimte om vragen te stellen en dieper in te gaan op de toepassing van het verkeersreglement.

Heb je al een algemene kennis over de wegcode, maar ben je op zoek naar wat er recent wijzigde? Volg dan onze opleiding ‘De meest recente wijzigingen van de wegcode’.

Programma

Het programma voor deze tweedaagse opleiding, vind je hier.

Praktisch

Voor wie?

Deze opleiding is voor wegbeheerders, medewerkers van studiebureaus en politie. Kortom, iedere mobiliteitsprofessional die de wegcode correct wil toepassen en nood heeft aan uitgebreide kennismaking met het verkeersreglement. We denken daarbij aan iedereen die nieuw is, die signalisatieplannen opstelt of er advies over geeft.

Erkende bijscholing

Het Instituut voor Gerechtelijke Opleiding (IGO) erkende deze opleiding. 
Het IGO neemt de inschrijvingskost voor magistraten (in opleiding) en de personeelsleden van de rechterlijke orde op zich, op voorwaarde dat zij effectief aanwezig zijn.
Ben je ingeschreven, maar kan je niet aanwezig zijn? Laat je dan vervangen door een collega.
Ben je ingeschreven en kom je niet opdagen? Het IGO betaalt je deelname niet en we bezorgen jou de factuur.
Vermeld duidelijk bij het inschrijven in het opmerkingenveld dat je wenst in te schrijven via IGO. 

Partners

Voor deze opleiding doen we beroep op Erik Caelen, verkeerskundige met tientallen jaren ervaring met de wegcode en verkeersveiligheid.

Cevora

Deze opleiding kwam tot stand in samenwerking met Cevora. Deelnemers die lid zijn van PC200, kunnen via Cevora gratis deelnemen aan de opleiding: schrijf in en selecteer "Ik wil via Cevora inschrijven".

Algemene voorwaarden

Als je je voor deze opleiding inschrijft, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Contactpersoon

Karen Foubert
Projectverantwoordelijke vorming professionals
karen.foubert@vsv.be