Tijdens deze tweedaagse opleiding duiken we in het verkeersreglement en zetten daarbij de bril van de wegbeheerder op. Erik Caelen kent de wegcode van naaldje tot draadje en loodst je er doorheen. Je ontvangt het handboek ‘De Wegcode toegelicht’ waarmee je ook aan de slag gaat tijdens de opleiding. Er is tijd en ruimte om vragen te stellen en dieper in te gaan op de toepassing van het verkeersreglement.

Heb je al een algemene kennis over de wegcode, maar ben je op zoek naar wat er recent wijzigde? Volg dan onze opleiding ‘De meest recente wijzigingen van de wegcode’.

Programma

Het programma voor deze tweedaagse opleiding, vind je hier.

Praktisch

Voor wie?

Deze opleiding is voor wegbeheerders, medewerkers van studiebureaus en politie. Kortom, iedere mobiliteitsprofessional die de wegcode correct wil toepassen en nood heeft aan uitgebreide kennismaking met het verkeersreglement. We denken daarbij aan iedereen die nieuw is, die signalisatieplannen opstelt of er advies over geeft.

Partners

Voor deze opleiding doen we beroep op Erik Caelen, verkeerskundige met tientallen jaren ervaring met de wegcode en verkeersveiligheid.

Algemene voorwaarden

Als je je voor deze opleiding inschrijft, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Contactpersoon

Karen Foubert
Projectverantwoordelijke vorming professionals
karen.foubert@vsv.be
Datum
Programma
Locatie
20/06/24 09:00 - 16:30
Basisopleiding wegcode: lesdag 1
Vlaams Administratief Centrum Rik Woutersgebouw Stationsstraat 110 2800 Mechelen
24/06/24 09:00 - 16:30
Basisopleiding wegcode: lesdag 2
Vlaams Administratief Centrum Rik Woutersgebouw Stationsstraat 110 2800 Mechelen